Mijn naam is Liesbeth Oosterkamp. Ik woon in Bladel, ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Van 1985 tot 2016 ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. Dit heb ik altijd ervaren als prachtig en boeiend werk. Toch voelde ik steeds sterker de behoefte om op een andere manier met kinderen en volwassenen te gaan werken. Natuurgeneeswijzen hadden altijd al mijn belangstelling. Bij het zelf ervaren van paranormale therapie ging er een wereld voor me open. Veel dingen die in mijn leven gebeurd waren, veel ervaringen die ik regelmatig had, vielen op hun plek. 
In 2009 ben ik gestart met de vierjarige beroepsopleiding paranormale therapie aan de ANZN in Eindhoven. Deze heb ik met succes afgerond: in 2013 heb ik mijn diploma paranormale therapie en medische basiskennis behaald. 
In januari 2014 ben ik gestart met mijn praktijk voor natuurgeneeswijzen. Op deze site vindt u alle informatie over mijn praktijk en mijn werkwijze.